Extilum
WordPress Hosting

Extilum WordPress Hosting

Zakoračite u evoluciju WordPress Management-a

Više nikada nećete morati brinuti o WordPress stranici

WordPress hosting paketi i cijene

Classic

Classic WordPress hosting
Idealno za jednu
WordPress web stranicu

€ 4,99

mjesečno*

uštedi 41%

Produženje € 8,45 / mj.*

Naplaćuje se godišnje

1 Web stranica

50 GB

WordPress Toolkit

Upravljajte postojećim instalacijama

Upravljačka ploča

Automatska ažuriranja za jednu i više stranica

Pametna ažuriranja

Kloniranje web stranica

Pojačana sigurnost 1-klikom

Premium

Premium hosting paket
za pet profesionalnih
WordPress web stranica

€ 9,99

mjesečno*

uštedi 49%

Produženje € 19,45 / mj.*

Naplaćuje se godišnje

5 Web stranica

250 GB

WordPress Toolkit

Upravljajte postojećim instalacijama

Upravljačka ploča

Automatska ažuriranja za jednu i više stranica

Pametna ažuriranja

Kloniranje web stranica

Pojačana sigurnost 1-klikom

Deluxe

Napredni Deluxe hosting paket
za do deset specijaliziranih
WordPress stranica

€ 17,99

mjesečno*

uštedi 39%

Produženje € 29,45 / mj.*

Naplaćuje se godišnje

10 Web stranica

500 GB

WordPress Toolkit

Upravljajte postojećim instalacijama

Upravljačka ploča

Automatska ažuriranja za jednu i više stranica

Pametna ažuriranja

Kloniranje web stranica

Pojačana sigurnost 1-klikom

* PDV nije uključen u cijenu
* Popust se obračunava na kraju

WordPress Hosting prednosti

WordPress Toolkit – kompletno rješenje za upravljanje WordPress stranicama

WordPress Toolkit (WPTK) je skup alata koji vam omogućuju da instalirate, osigurate i konfigurirate više web stranica kroz jedno jednostavno korisničko sučelje. Ovaj alat pojednostavljuje upravljanje stranicama automatizirajući složene zadatke i pružajući jedinstvenu konfiguraciju i iskustvo podrške. Pogledajte video prezentaciju niže ili pročitajte sve o značajkama koje sadrži svaki WordPress paket.

Pusti Video

Možete konfigurirati i automatski instalirati web stranice s prilagođenim dodacima i skupovima tema, svodeći, inače dugotrajan zadatak instalacije dodataka i tema, na svega trenutak.
Alat dolazi s nekoliko setova, kao što su WordPress Essentials, WordPress Classic i paket za e-trgovinu.
Alat za instalaciju stranice također vam omogućuje da unaprijed odaberete postavke automatskog ažuriranja prije instalacije. Odaberite bilo koju kombinaciju automatiziranih strategija ažuriranja za glavna i manja izdanja WordPressa, dodataka i tema.

Uz WordPress Toolkit možete pregledavati, instalirati i aktivirati dodatke i teme iz cPanela. Za razliku od WordPress Managera, WPTK nudi alate za upravljanje na jednoj i na više stranica. Aktivirajte, deaktivirajte, instalirajte, deinstalirajte ili ažurirajte dodatak na desecima web stranica istovremeno.

Jedna od vrhunskih značajki Toolkita je kloniranje koje stvara identičnu kopiju stranice. Može klonirati bilo koju stranicu koja se nalazi na vašem poslužitelju u nekoliko sekundi, čineći klon dostupnim na novoj poddomeni koju automatski stvara ili na postojećoj domeni ili poddomeni.
Kloniranje web stranica ima mnogo namjena, ali primarna mu je svrha testiranje i izmjena web stranice na temelju izvorne stranice korisnika.
Uz kloniranje, Toolkit uključuje značajku kopiranja podataka koja prenosi datoteke i tablice baza podataka između web stranica. Možete kopirati datoteke, bazu podataka ili oboje, s preciznom kontrolom nad tablicama koje želite uključiti ili isključiti.

Pametno ažuriranje uzbudljiva je značajka koja je direktno vezana uz značajku kloniranja WordPress stranice. Jeste li ikada ažurirali doadatak ili temu na novu verziju samo da biste otkrili da vam stranica ne radi zbog nekompatibilnosti ili greške u ažuriranju? Jedan od razloga zašto korisnici izbjegavaju ažuriranje je izlaganje WordPress-a sigurnosnim rizicima koji mogu dovesti do kompromitiranja web stranica.

Smart Update rješava taj problem testiranjem novog koda prije nego što ga objavi. Proces je slijedeći:

  • Toolkit napravi klon stranice.
  • Izvodi niz testova kako bi dobio informaciju o stanju web stranice prije ažuriranja.
  • Klon je ažuriran, a onda se isti testovi izvode na novoj verziji.
  • Rezultati se uspoređuju i stavra se izvještaj o mogućim problemima.

Korisnik klikne Primijeni ažuriranja a Toolkit ažurira izvornu stranicu i čisti klon. Uz pametna ažuriranja, održavajte svoju stranicu up-to-date, sigurni da neće biti neočekivanih nuspojava.

Još jedna sjajna značajka WordPress Toolkita je masovna konfiguracija automatskih ažuriranja.
Imate detaljnu kontrolu nad ažuriranjem WordPressa, dodataka i tema. Automatska ažuriranja možete ograničiti na sigurnosne i druge manje promjene ili odabrati automatsku nadogradnju web stranicu na nove verzije.

WordPressov način otklanjanja pogrešaka daje uputu softveru da zabilježi pogreške i upozorenja koja je pošalje PHP kod. Logovi grešaka pomažu programerima da otkriju uzrok neočekivanog ponašanja. Otklanjanje grešaka obično je isključeno jer troši resurse na serveru i stvara potencijalnu sigurnosnu ranjivost. Logovi otkrivaju informacije o unutarnjem stanju WordPress-a koje je bolje čuvati u tajnosti. Da biste uključili otklanjanje pogrešaka, odaberite web stranicu u sučelju WordPress Toolkit i pod Tools uključite Debugging.

Otklanjanje pogrešaka prema zadanim postavkama ispisuje greške na WordPressove HTML stranice, ali možete promijeniti njegovo ponašanje u postavkama konfiguracije.

Nakon što odaberete opciju Debugging, kliknite na OK i WordPress počinje zapisivati pogreške.

Čitanje PHP zapisnika pogrešaka može biti izazov za one koji nisu programeri, stoga postoje i lakše opcije ako jednostavno želite identificirati i deaktivirati plugin koji se čudno ponaša. Plugin-e koji imaju grešku možete pronaći kroz proces eliminacije, deaktivirajući jedan po jedan dok se problem ne riješi. Odaberite web stranicu u sučelju WordPress Toolkita i kliknite karticu Plugins.

Pronaći ćete prekidač koji aktivira i deaktivira pojedinačne plugin-e u tablici, u stupcu State. Deaktivirajte plugin-ove naizmjence i provjerite je li problem riješen. Nakon što ste identificirali krivca, možete ga odmah deinstalirati odabirom okvira pored naziva plugin-a i klikom na gumb Remove.

Da biste deaktivirali ili deinstalirali plugin sa svih WordPress web stranica smještenih na vašem cPanel računu, odaberite karticu Plugins, odaberite plugin s greškom i kliknite odgovarajući gumb.

Maintenance mode prikazuje statičnu stranicu kako bi obavijestio korisnike da web stranica ne radi. WordPress automatski stavlja web stranicu u način održavanja prilikom ažuriranja dodataka i tema, ali ga možete ručno uključiti pomoću WordPress Toolkita.

Zadana WordPress-ova stranica za način održavanja je minimalna i nije brendirana, ali Toolkit uključuje napredniju stranicu s konfigurabilnim predloškom, odbrojavanjem i prilagođenom kopijom. Otvorite WordPress Toolkit i odaberite stranicu koju želite staviti u status održavanja.

Najbrži način da popravite WordPress stranicu s greškom je vraćanje sigurnosne kopije na trenutak prije nego je greška nastala. Sučelje za sigurnosno kopiranje i vraćanje u WordPress Toolkit-u olakšava vraćanje stranice na raniju točku u vremenu.

Vraćanje nepovratno briše promjene napravljene na web stranici nakon izrade sigurnosne kopije, stoga je dobra ideja stvoriti novu sigurnosnu kopiju prije izmjena. Kao što možete vidjeti, uz Back Up/Restore tool za izradu sigurnosne kopije i vraćanje potreban je jedan klik.

cPanelov WordPress Toolkit pojednostavljuje instalaciju, upravljanje i otklanjanje pogrešaka na bilo kojoj WordPress stranici, dopuštajući WordPress vlasnicima da ponude vrhunsko korisničko iskustvo, dok troškove podrške drže pod kontrolom.

WPTK ima dvije značajke koje povećavaju sigurnost. Prvo, primjenjuje kritične popravke tijekom instalacije, osiguravajući da je WordPress siguran u trenutku kada se poveže na internet.
Drugo, skenira web-mjesta na nekritične rizike, prikazuje probleme u sučelju koje korisnici pregledavaju kako bi aktivirali (ili vratili) popravke. Kao što možete očekivati, povećanje sigurnosti se može primijeniti na pojedinčane web stranice ili na više web stranica istovremeno, dopuštajući vlasnicima da ojačaju stotine web stranica u nekoliko klikova.
WordPress je najčešće korišteni sustav za upravljanje sadržajem na webu, ali ta popularnost ima svoju cijenu. To je ujedno i CMS koji je naizloženiji napadima. Ne zato što nije siguran, već zato što napadači znaju da ranjivost WordPressa otvara pristup desetcima milijuna web stranica.
Povećanje sigurnosti nekoć je bio dug i kompliciran manualni proces, ali WordPress Toolkit za cPanel ga je sveo na jednan klik.

Snažan, ali jednostavan za korištenje WordPress hosting

Extilum vam pruža sve što je potrebno za izradu i upravljanje WordPress web stranicom. Naši planovi osmišljeni su imajući na umu potrebe naših klijenata. Uživajte u automatskoj instalaciji WordPressa, moćnim alatima za upravljanje i stručnoj podršci 24/7, a sve po pristupačnoj cijeni.

Laptop and desktop showing responsive web page made

Extilum vam pruža sve što je potrebno za izradu i upravljanje WordPress web stranicom. Naši planovi osmišljeni su imajući na umu potrebe naših klijenata. Uživajte u automatskoj instalaciji WordPressa, moćnim alatima za upravljanje i stručnoj podršci 24/7, a sve po pristupačnoj cijeni.

Man holding laptop surprised by Extilums' benefits

Dosegnite više s našim moćnim WordPress hostingom i budite sigurni da je vaša web stranica u dobrim rukama. Nudimo različite WordPress pakete hostirane na moćnim i brzim platformama kako bismo vam pružili sve što vam je potrebno za vaš online uspjeh.

Dosegnite više s našim moćnim WordPress hostingom i budite sigurni da je vaša web stranica u dobrim rukama. Nudimo različite WordPress pakete hostirane na moćnim i brzim platformama kako bismo vam pružili sve što vam je potrebno za vaš online uspjeh.

Značajke WordPress hostinga

Najbolje WordPress Hosting značajke na jednom mjestu

Često postavljana pitanja i odgovori

WordPress je sustav za upravljanje sadržajem (CMS) otvorenog koda. Koristi se na više od 35% svih web stranica na internetu. Početnici i napredni korisnici lako stvaraju i upravljaju web stranicama koristeći WordPress. WordPress se neprestano poboljšava i usavršava. WordPress ima sve alate i resurse za izradu bloga, poslovne web stranice ili web stranice za e-trgovinu.

WordPress je sustav za upravljanje sadržajem koji korisnicima pruža beskrajne alate i resurse za stvaranje jedinstvene web stranice. Budući da je to jedna od najpopularnijih platformi koje se koriste za izradu web stranica, ona nudi mnoštvo tema, dodataka i dodatnih alata koje možete odabrati za dizajn svoje web stranice. Ovi alati mogu poboljšati funkcionalnost i komponente za prilagodbu. WordPress je jednostavan i dostupan i može vam pomoći da svoju web stranicu učinite drugačijom od svih ostalih.

WordPress hosting je vrsta web hostinga dizajnirana da optimizira WordPress web stranice za brzinu, performanse i sigurnost. Posebnu pozornost posvećuje tehničkim i sigurnosnim zahtjevima WordPressa i obično nudi jednostavnu instalaciju ili migraciju jednim klikom.

WordPress hosting osigurava da WordPress web stranice rade bez poteškoća. Extilumov WordPress hosting idealan je za svakoga tko želi snagu i čistoću WordPressa bez napornog upravljanja specijaliziranim prilagodbama.

WordPress je besplatan. Riječ je o sustavu za upravljanje sadržajem (CMS) otvorenog koda. Pokrećemo vašu instalaciju WordPressa, sortiramo ažuriranja i osiguravamo da sve radi glatko, a istovremeno se brinemo da imate nevjerovatne brzine i funkcionalnost.
Da. Svoju web stranicu možete premjestiti na naš WordPress hosting samo jednim klikom uz našu besplatnu uslugu migracije.
Ne. Uz Extilum WordPress hosting mi se pobrinemo za sve. Možete odmah izraditi svoju web stranicu bez dodatne instalacije ili postavki.

Extilum ne nudi neograničeni hosting, jer je to samo marktinški trik. Nemoguće je osigurati neograničeni hosting po nerealno niskim cijenama. I mi imamo račune za struju koje moramo platiti, servere koje treba održavati i zaposlenike koje treba usrećiti. Hosting je hardverski skupa industrija i zahtijeva puno rada – da bi web stranice radile brzo, sigurno i uz zagarantirano vrijeme neprekinutog rada – za očekivati je da to nešto i košta. Većina neograničenih paketa ima skrivene uvjete koji će vas ograničiti ako imate preveliku količinu mailova, koristite previše prometa i prostora za pohranu, što u konačnici rezultira lošim korisničkim iskustvom ili padom web stranice.

Mi vam želimo osigurati da vam barem život na internetu teče bez problema. Kako biste mogli računati na to da će vaša platforma ispuniti vaša očekivanja u pogledu performansi, mi smo iskreni s našim specifikacijama, stoga vas molimo da pročitate naše Uvjete korištenja. Naši paketi su skalabilni i uvijek ih možete nadograditi ako nadmašite svoja očekivanja. Naš support tim vam može pomoći u odabiru pravog doma za vaše online poslovanje.

Extilum budućnost (vašeg) hostinga.

Često postavljana pitanja i odgovori

WordPress je sustav za upravljanje sadržajem (CMS) otvorenog koda. Koristi se na više od 35% svih web stranica na internetu. Početnici i napredni korisnici lako stvaraju i upravljaju web stranicama koristeći WordPress. WordPress se neprestano poboljšava i usavršava. WordPress ima sve alate i resurse za izradu bloga, poslovne web stranice ili web stranice za e-trgovinu.

WordPress je sustav za upravljanje sadržajem koji korisnicima pruža beskrajne alate i resurse za stvaranje jedinstvene web stranice. Budući da je to jedna od najpopularnijih platformi koje se koriste za izradu web stranica, ona nudi mnoštvo tema, dodataka i dodatnih alata koje možete odabrati za dizajn svoje web stranice. Ovi alati mogu poboljšati funkcionalnost i komponente za prilagodbu. WordPress je jednostavan i dostupan i može vam pomoći da svoju web stranicu učinite drugačijom od svih ostalih.

WordPress hosting je vrsta web hostinga dizajnirana da optimizira WordPress web stranice za brzinu, performanse i sigurnost. Posebnu pozornost posvećuje tehničkim i sigurnosnim zahtjevima WordPressa i obično nudi jednostavnu instalaciju ili migraciju WordPressa jednim klikom.

WordPress hosting osigurava da WordPress web stranice rade bez poteškoća. Extilumov WordPress hosting idealan je za svakoga tko želi snagu i čistoću WordPressa bez napornog upravljanja specijaliziranim prilagodbama.

WordPress je besplatan. Riječ je o sustavu za upravljanje sadržajem (CMS) otvorenog koda. Pokrećemo vašu instalaciju WordPressa, sortiramo ažuriranja i osiguravamo da sve radi glatko, a istovremeno se brinemo da imate nevjerovatne brzine i funkcionalnost.
Da. Svoju web stranicu možete premjestiti na naš WordPress hosting samo jednim klikom uz našu besplatnu uslugu migracije.
Ne. Uz Extilum WordPress hosting mi se pobrinemo za sve. Možete odmah izraditi svoju web stranicu bez dodatne instalacije ili postavki.

Extilum ne nudi neograničeni hosting, jer je to samo marktinški trik. Nemoguće je osigurati neograničeni hosting po nerealno niskim cijenama. I mi imamo račune za struju koje moramo platiti, servere koje treba održavati i zaposlenike koje treba usrećiti. Hosting je hardverski skupa industrija i zahtijeva puno rada – da bi web stranice radile brzo, sigurno i uz zagarantirano vrijeme neprekinutog rada – za očekivati je da to nešto i košta. Većina neograničenih paketa ima skrivene uvjete koji će vas ograničiti ako imate preveliku količinu mailova, koristite previše prometa i prostora za pohranu, što u konačnici rezultira lošim korisničkim iskustvom ili padom web stranice.

Mi vam želimo osigurati da vam barem život na internetu teče bez problema. Kako biste mogli računati na to da će vaša platforma ispuniti vaša očekivanja u pogledu performansi, mi smo iskreni s našim specifikacijama, stoga vas molimo da pročitate naše Uvjete korištenja. Naši paketi su skalabilni i uvijek ih možete nadograditi ako nadmašite svoja očekivanja. Naš support tim vam može pomoći u odabiru pravog doma za vaše online poslovanje.

Extilum budućnost (vašeg) hostinga.

Zakoračite u svijet Extilum hostinga još danas